(Android) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games limitsiz xal aldadır
Feb 4, 2022 17:23:52 GMT -6
Post by meiliytitire on Feb 4, 2022 17:23:52 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz xal aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu bəyənirəm, o, həqiqətən əyləncəli və çətin, lakin sadəcə bir çox reklam var. Hər turu bitirəndə bir reklam alırsınız. Bu problem həll edilsəydi, mən bu oyuna 5 ulduz verərdim.
Reklam həddən artıq yüklənməsi. İlk gün reklamsız görünür, sonra hər addımdan sonra çox zəhlətökən bir reklam gəlir. Və oyunu oflayn oynamaq mümkün deyil. Səviyyələr əyləncəlidir, sadəcə olaraq bütün reklamlarla vaxt keçirməyə dəyməz.
Oyun əla idi, amma yeni dünyanı yükləmək istəyəndə yükləmədi mən hələ də çalışıram... Zəhmət olmasa, bu problemi tez həll etmək lazımdır, mən səbirsizlənirəm
Oyun enişdir, lakin təəssüf ki, reklamlar oyunu məhv edir. Oyunu pulsuz saxlamaq üçün sizə ağlasığmaz miqdarda reklam lazım deyil, sadəcə beyin lazımdır.
cok guzel beyendim
Goat Simulator Simulator dfp
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games እንቅስቃሴ ያለባቸው ogiv
Yüklə
əla oyundu ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Kegilaan di Dapur - Game Restoran Juru masak Arked skid
See also: Top 10 Apps like Crazy Chef Cooking Games ... My Restaurant Crazy Cooking Madness Games is the brand new Cooking & Design Home Game.
Cooking Madness - Un Jeu de Chef de Restaurant Arcade rclt
❤❤
Cooking Madness – A Chef's Restaurant Games for PC
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games - Tech Villian
Download Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games
Qazanmaq üçün ödəyin, əylənməyin. Oyunun özü əla qrafika ilə əyləncəlidir! İkinci restorana çatdıqdan sonra o, əlavələr, pop-uplarla başlayır və davamlı olaraq pulunuzu tələb edir. Proqram silinir!
Hələ oynamamısam amma qəsəng oyuna oxsayır
🤩😍😘😘❤❤❤❤👍🏽👍🏽👍🏽
Cooking Madness - Un Jeu de Chef de Restaurant Arcade rclt
Cooking Madness brings out your inner crazy chef in this cool restaurant game! Related Products. Payback 2 – The Battle Sandbox.
Bu oyun qaydasındadır, amma balıq yerində xiyar o qədər uzun çəkir, mən yenicə bitirmişəm, bu oyuna daha pul xərcləməyəcəyəm.
Cooking Madness-Kitchen Frenzy App for iPhone
Salam. yaxşıdı.
İndiyə qədər ən yaxşıların ən yaxşısı. Ulduz səviyyəsini azaltmaq lazım idi. Bu oyunu oynayarkən mən internetə qoşuluram ki, uyğunsuz reklamlara baxmasın. Reklamlar indi bezdirici olur. Ümid edirəm ki, çoxlu reklamlara görə bu yaxşı oyunu silməyəcəm. Və hətta dostlarıma da tövsiyə edirəm
Cooking Madness-Kitchen Frenzy 4+. Cook food in restaurants! ZenLife Games Pte. Ltd. ... You are THE chef we've been looking for this whole time!
Bu oyunu sevirəm. Sizi maraqlandırmaq üçün kifayət qədər çətin, lakin məyusluq nöqtəsinə qədər.
Bu oyun əvvəlcə olduqca əyləncəlidir, lakin qısa müddətdən sonra çox stresli olur və onunla hər cür əylənmək üçün real pul xərcləməlisən. Oyun tərtibatçıları, oyunçulara davamlı olaraq pulsuz gücləndiricilər verdiklərini iddia edərək, əvvəlki araşdırmaya cavab verdilər, lakin bunu etmirlər.
Yaxşı çətin oyun. Mən ilk mütərəqqi çağırışdayam və 8-ci səviyyədə tapdım ki, HEÇ KİM ALMADIĞINDA çorba yandırmamaq mümkün deyil!!! Ya müştəriləri çorba almağa məcbur edin, ya da onu tez yandırmayın. Əks halda, mən başqa bir oyunu telefonumdan siləcəyəm. Sizin 3 ulduzunuz 1-ə enəcək və mən buna bənzər başqa oyunları quraşdırmayacağam.
Вся информация об игре Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games: дата выхода на Android читы, патчи и дополнения, рецензии, системные требования, видео,
çox yaxşı oyundur sadəcə cəld oynamalısan 👍👍👍
Əla oyundur bənd reklamı əlavə oyununuzu kəsir bu daha oynamaq istəməyinizə səbəb olur bunun üçün pul yığmaq əvəzinə bundan qurtula bilsələr əla oyun olardı
Cooking Madness - Un Jeu de Chef de Restaurant Arcade ipu
Download Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Mod APK 2.0.8 with : Modify the price of diamond prices in the game to purchase energy is -100100,
İndi reklamların sayı gülüncdür. Həqiqətən söndürülmək ayıbdır, çünki əvvəllər bunu sevirdim.
Müəyyən bir səviyyəyə çatana qədər super əyləncəli, sonra təkmilləşdirmək və DAİMİ ELANLAR, silmək faktiki olaraq qeyri-mümkündür, təşəkkürlər, amma yox.
Təxminən 40-cı səviyyədən sonra və reklamlarla dolu olana qədər bu oyunu sevirdim. Bu dəlilikdir!!! Oynamağa dəyməz.
D oyunu gözəldir, lakin məncə, xüsusilə çətin görünən bəzi səviyyələr və 3-cü səviyyəyə keçdiyiniz bəzi hadisələrlə əlaqədar bir az toxunuşa ehtiyac var, əgər biri uğursuz olarsa, sizi 1-ci səviyyəyə qaytarır, bunu etmək çətindir, ən yaxşısı ondan başlamaqdır. oyunu uduzduğun yer🙂🙂
80 səviyyədə qalmışam heç cürə keçə bilmirəm😩
Almaz cox versez yaxsi olar
Cooking madness game
🧐🧐
Yaxwidi ama turk dili olsa daha ela olar
🍃