Post by meiliytitire on Feb 4, 2022 17:32:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות עוד פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
כיף מלכתחילה אבל בלי שחקנים אמיתיים להתמודד מולם, זה נהיה משעמם
אפס עם הרבה הפרסומות פשוט אשמח שלא אהיה פרסומות ותקבלו דירוג 5
וואלה אחלה משחק אני ממליצה מאודדד הורדה👍👍👍👍❣️❣️❣️❣️😍😍😍🥰🥰🥰💖💖💖👇👇👇👇👇👇😋😒💟😋😋😒💟😋😋😒💟
למשחק הזה יש הרבה פרסומות
Download מדבקות ישראל 2.6.1 Android APK
Fidget Spinner .io Realtime Multiplayer Battles. 4.2. 32.5M. Ninja Dash. Snake Rivals - Fun Multiplayer
Snake.io: Fun Battle .io Games Veiksmas zpxy
ממליצה מאוד
זה כיף אבל אני כל הזמן מקבל משהו להביא אותי למשחק וזה אומר כמו בוא לשחק וקבל מסתורין סקין בחינם ונחשו מה אין מסתורין חינם
אחלה. אבל אם אתם משחקים את המשחק המקורי אז עדיף לכם לא לשחק בזה
מאוד כיף אבל אני לא מסוגל להחרים את הצליל של
זה היה משחק מהנה אבל כשהם הוסיפו פרסומות זה הרס את המשחק זה הופך אותו לתקלה וכשאתה מת אתה יכול להחיות וזה לא כיף כי כשאתה הורג את האדם הכי גדול במשחק הם חוזרים. נא להוציא את המודעות
היה יותר נחמד אם לא היו בוטים. אתה דומיננטי במפה ברגע שאתה מקבל 2-3000. משעמם מהר אחרי זה.
Action Games. Package name ... Sniper 3D: Fun Free Online FPS Shooting Game ... Snake.io Games.
משחק מצוין רוב האנשים מתלוננים על פרסומות אז אתה פשוט מכבה את האינטרנט שלך
אין הפסקה. אין גב גם כשמשחקים במצב לא מקוון. זה צולע. ואין כסף לקנות שום דבר, מהירות או בלתי מנוצח. רק מודעות
אביטל (טלי) אלג'ם
מעולה
מאוד מאוד נחמד המשחק הזה הוא ממש נחמד ומעניין אני משחק במשחק הזה כל יום ולילה אני מאוד נהנה מהמשחק הזה אנחנו יכולים לבחור את העור והפנים שלנו איזה סקין אתה רוצה ונוכל גם לכתוב את השם שלנו. משחק מאוד מאוד מאוד נחמד 😍😍😍😍😍😍😍
מאד כף!
אין כפתור הפסקה במשחק לא מקוון לפחות להשהות את הנחש שלי ולהריץ מחדש לא צריך להתחיל מחדש בשביל לעשות משהו גם אני סירבתי להחיות את המודעה אז אתה מכריח אותי לראות מודעה כדי להפעיל מחדש את המשחק עבור גבר אמיתי??
Snake.io: Fun Battle .io Games ઍક્શન kdar
מישחק אחלה אני כבר מכור לזה והיתי מלך כמה פעמים ממליץ בחום תורידו
משחק מאוד ממכר. אני אוהב לראות כמה גדול אני יכול לגרום לנחש לגדול. נצח את הציון שלי בכל פעם.
כל כך הרבה פרסומות. נורא.
הייתי מדרג את זה גבוה יותר אבל בגלל המודעות, זה 3 בשבילי. כשאתה מת, לפעמים כתוב "להחיות?" ואם תלחץ על כפתור ה-X זה פשוט נותן לך מודעה בכל מקרה. כמו כן, הנחשים הם כנראה בוטים. הם מתנהגים יותר כמו בוטים מאשר אנשים אמיתיים. בסך הכל המשחק הזה מהנה אבל יותר מדי פרסומות
Snake.io: Fun Battle .io Games Екшън kvf
ממש נחמד
ממש אהבתי, מעביר את הזמן..., רק חבל שאין דירוגים, נגיד מקום ראשון 30,000 והוא מקבל סקין, מקום שני 29,645 נק', מקבל 4 דולר לקניה במשחק.... וכו', ממש ממליץ!
Mr Bullet - Spy Puzzles Hlavolamy asd
אני ממשיך לשחק במשחק הזה ואוהב את העדכונים החדשים. זה האהוב עליי! אני💙המשחק הזה אני חושב שהוא טוב מאוד. זה היה הרבה יותר מגניב ממשחקי הנחש הישנים! 😈😄👍👏 המשחק הזה נמצא במצעדים המובילים לא פלא שזה משחק נהדר!
זה משחק מאוד כיף לשחק כשאתה משועמם. יש לי הרבה עורות טובים ו. אני אוהב את המשחק. אני לא יכול לחכות לעדכון הבא😍. 5 כוכבים לתמיכה
וואו ממליץ אחלה של משחק ממליץ לכולם וזה ממש כיף תתכינו
גרוע, זה ממש קל הגעתי לאיזה 10 אלף הייתי לבד על חצי מהמפה
נסה לחשוב על רעיונות שלך
אני אוהב את המשחק הזה אבל לפעמים יש פרסומות בטלפון שלי אבל אני תוהה למה בבקשה לתקן את זה 🙏🙏🙏🙏📱📱
היה בסדר... אבל עכשיו זה לא טוען את המשחק בתחתית. כמו העניין המתחזה. זה רק אומר "נחש io".
העדכונים רחוקים ומעטים אלא אם כן הם מריצים ספיישל לנחשים חדשים. אבל אם לא תנצח את הנחשים בטווח של שבועיים הם נעלמו לנצח. הלוואי והיה לנו סיכוי לזכות בנחשים ישנים כי ברגע שיש לך את הרגילים, המשחק נהיה משעמם בגלל שהוא נגד בוטים ולא אנשים אמיתיים. הלוואי שהם יפתרו את בעיית הלא מקוון כי אתה צריך להיות מקוון כדי לשחק.
ממש אין לי מה להגיד על המשחק הזה חוץ מזה שזה משחק מדהים שאין פרסומות או 5כוכבים
לא אהבתי תמשחק....
Snake.io: Fun Battle .io Games Екшън kvf
המשחק טוב אבל כל כך הרבה פרסומות אחרי משחק ארוך יש מודעה
כשמתרגלים לזהאז זה ממכר
קשה לנבת !!
זה באינטרנט
חפרו לי לעשות לכם תגובה הנה
בכל פעם שמזהה מקבל הרג, זה פשוט היה מתנתק! אז בעצם, לא יכולתי לשחק את המשחק כמו שצריך. לפעמים זה פשוט היה מתנתק ללא סיבה בכלל, בבקשה תקן את זה. הייתי צריך להסיר את ההתקנה כי פשוט לא יכולתי לשחק במשחק! חוץ מזה, משחק מדהים.
Snake.io: Fun Battle .io Games ایکشن evxb
Snake.io: Fun Battle .io Games Veiksmas zpxy
זה משחק מאוד נחמד אני מאוד אוהב אותו אין אפליקציות אני ממש אוהב את זה כשאני הולך כל כך מהר אבל אני גם אוהב את החלק שבו צריך לאכול כדורים כי רק עכשיו שמתי לב שבמהלך השבועות האחרונים של משחק זה פשוט שגיליתי שאני באמת אוהב נחשים כי הנחשים שאני אוהב הם כמו נחשי הממתקים והמשחק הזה נתן לי השראה לשחק בו בגלל נחשי הממתקים אז אני רק רוצה אני רק רוצה להגיד שזה משחק מאוד נחמד
יותר מדי דאס
זה משחק מאוד מהנה ואין הרבה פרסומות
המשחק הזה די קל
המשחק הזה מהנה בהתחלה, אבל אחרי קצת הוא הופך להיות די משעמם.
המשחק הזה מעולה! הסיבה היחידה שלי לתת 4 כוכבים היא שיש כל כך הרבה תוספות! נוסף על כך כל כך קשה לשלוט בזה במחשב. הדבר השלישי הוא שהתוספות זהות! חוץ מהבעיות האלה, המשחק הזה טוב.